Browbar Eindhoven - Wenkbrauwen Eindhoven | Brows by Jess
Vitamin Brows

Wat is Vitamin Brows?

De Vitamin Brows behandeling wordt door middel van een dermapen (microneedling) en aangepast serum in de huid gebracht waardoor we de haarfollikels voeden en de slapende haarzakjes weer op roepen.

De dermapen maakt kleine minuscule kanaaltjes in de huid waardoor het serum dicht bij de haarfollikel zijn werk kan doen.

Dit gebeurd dus echt van binnen uit.

Dit maakt het verschil met de serums die oppervlakkig op de huid worden aangebracht.

Voor wie is Vitamin Brows?

 • Voor iedereen die kale plekjes in de wenkbrauwen wil opvullen.
 • Voor iedereen die natuurlijk vollere wenkbrauwen wil.

Let op! het kan zijn dat de haartjes zo vaak zijn weg geplukt dat het haarzakje er niet meer zit.

In dit geval kan het serum ook zijn werk niet doen.

Dit kunnen we meestal zien na de eerste behandeling (het resultaat is meestal te zien na 2 weken)


Hoe vaak moet je Vitamin Brows herhalen?

Wij raden minimaal 3 sessies aan met intervallen van 10 tot 14 dagen.

 • 3 sessies 30% meer haargroei
 • 6 sessies ongeveer 60% meer haargroei
 • 9 sessies 70 a 80% meer haargroei

behandeltijd: 15-30 min

Nazorg Vitamin Brows

 • 24 uur niet aan de wenkbrauwen komen
 • 24 uur geen contact met water
 • 5 dagen lang geen wenkbrauw make-up dragen
 • 1 week niet in de zon, onder de zonnebank, sauna en zwemmen
 • 2 weken lang geen chemische peelings ondergaan
 • tussen de sessies door de wenkbrauwen niet epileren/waxen
 • 1 week voor en 2 weken na de behandeling geen wenkbrauw verf gebruiken

0:00
0:00
Brow Lamination

Een nieuwe behandeling waarbij je wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden voor een vollere natuurlijke look. incl. (brow mapping,waxen, tweezen & trimmen)

Browbar Eindhoven - Wenkbrauwen Eindhoven | Brows by Jess

Door middel van brow mapping zorg ik dat we de juiste wenkbrauw look vinden die bij jou past. hierbij worden de wenkbrauwen gewaxed, geëpileerd en geknipt als dit nodig is.

Browbar Eindhoven - Wenkbrauwen Eindhoven | Brows by Jess

Vitamin Brows is een zeer effectieve en veilige behandeling om de haarwortels van de wenkbrauwen te voeden.

you are never fully dressed without great brows

Kom je voor de eerste keer? Dan krijg je een intake gesprek waar we jou wensen bespreken en kijken wat mogelijk is.

Info

Brows by Jess

Sterkenburg 53-63

5653 NC Eindhoven

Nederland

KVK : 78065089

BTW: NL003280896B70

Wenkbrauwen Salon Eindhoven en Helmond

In de Browbar van Jess in Eindhoven kun je terecht voor diverse behandelingen voor jouw wenkbrauwen. Voor het accentueren en creëren van de meest strakke wenkbrauwen tot het optimaal liften voor de stralende blik in jouw ogen. Jess werkt uitsluitend met hoogwaardige, effectieve producten. Brows by Jess is een van de mooiste browstudio's van Eindhoven.

Wenkbrauw behandeling Eindhoven en Helmond

Een professionele wenkbrauwen behandeling biedt meer voordelen dan je denkt. Goed gevormde en netjes onderhouden wenkbrauwen geven je direct een verzorgde uitstraling. Met de nadruk op goed gevormd; iets waar we bij Brows by Jess veel waarde aan hechten. Voordat we beginnen met je wenkbrauw behandeling kijken we daarom eerst naar je gezichtsvorm. We meten je wenkbrauwen precies uit, zodat je brows perfect bij je gezicht passen. Hierbij maken we gebruik van de BrowMapping methode.

Duur wenkbrauw behandeling

De duur van de wenkbrauwen behandeling verschilt per type behandeling. We werken snel en nauwkeurig, maar de henna verf van onze Henna Brows behandeling laten we bijvoorbeeld langer intrekken dan de wenkbrauwverf die we gebruiken voor de Natural Brows. De verf voor Henna Brows blijft bovendien extra lang op je huid zitten na de behandeling. Om die perfect aan te brengen zorgen we ervoor dat we je wenkbrauwen eerst zorgvuldig uitmeten. Zo zorgen we ervoor dat jij na een wenkbrauwen behandeling altijd met de perfecte brows de deur uitloopt.De wenkbrauw behandeling voor Henna Brows duurt 45 minuten. Voor Natural Brows duurt de wenkbrauwen behandeling 30 minuten.

Brow Lamination Eindhoven en Helmond

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief.

Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel erg weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

Henna Brows Eindhoven en Helmond

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor henna brows.

De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken (net zo lang totdat het haartje uitvalt). In onze brow bar gebruiken we diverse hennakleuren, en combinaties daarvan. Henna kan door middel van diverse technieken worden aangebracht, afhankelijk van het gewenste resultaat (bijvoorbeeld de ombré techniek).


Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen. Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. Henna kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up (PMU) en microblading.

Vitamin Brows

Bij onze browstudio in Eindhoven: Brows by Jess bieden we nu ook Vitamin Brows aan. Deze behandeling is ideaal voor mannen en vrouwen die verminderde haargroei hebben in de wenkbrauwen en/of kale plekjes hebben. Dit kan komen door bijvoorbeeld verkeerd epileren, ziekte, te vaak verven of permanente make up.