Selecteer een pagina

Brows by Jess

Contact info

Communicatie en bezoek

Brows by Jess

Ik wil een afspraak maken

Wil je een behandeling afspreken? Maak dan gebruik van de handige reserveer button hieronder. Je kunt daarna de datum en tijd opgeven. Ook zie je gelijk op welke dagen er nog plek is.

Ik heb een vraag of suggestie

Wil je een afspraak boeken, klik dan op de button hierboven. Voor overige situaties geldt: Het gemakkelijkst om met Jess in contact te komen is door een WhatsApp bericht te sturen met je vraag of suggestie. Op deze manier kun je ook snel een reactie verwachten.

Waar moet ik heen?

Brows by Jess is gevestigd in het bedrijvencomlex Microlab Strijp-S, Kastanjelaan 400 in Eindhoven. De locatie is gemakkelijk bereikbaar per fiets, auto en het OV.
Parkeren (betaald) kan op parkeerplaats P4, of in de directe omging. Je fiets kun je vlak bij de entree parkeren. Kom je met het OV? Kies dan voor bus 401. Deze stopt nabij de hoofdingang van het gebouw.
Wanneer je een afspraak hebt na 18:00 dien je bij aankomst even een bericht te sturen. De entree is dan niet vrij toegankelijk.

stuur een e-mail

Wil je geen gebruik maken van WhatsApp? Dan kun je een SMS of e-mail sturen. In de regel worden e-mail berichten binnen 24 uur beantwoord.

SMS naar: 06 40525371

E-mailadres:

wenkbrauw behandeling

Wil je een afspraak maken?

Brows by Jess

Microlab Eindhoven
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven

Route

KvK: 78065089