Henna Brows

We love Henna brows!

Misschien heb je er al ooit van gehoord, henna op je wenkbrauwen.

Henna is een roodbruine kleurstof gemaakt van de gepoederde bladeren van een tropische struik, die gebruikt wordt om het haar te kleuren en het lichaam te versieren. De Latijnse naam voor henna is Lawsonia Inermis. Het is een struik die in het noorden van Afrika, het Midden-Oosten en India groeit.

Inmiddels hebben we verschillende tinten Henna, waardoor jou kleur er altijd tussen zit.

Ideaal voor dames en mannen die graag een mooie tint op de wenkbrauwen willen waardoor de vorm mooier uit komt.

In tegenstelling tot de normale tint verf, blijft henna langer op de huid zitten.

Hoelang blijft henna zitten?

Ongeveer 5 weken

Dit heeft te maken met hoevaak je de wenkbrauwen scrubt, welke reiniging je gebruikt en hoe vet de huid is.

Voordelen Henna brows

  • Geen rode gloed
  • Natuurlijk effect
  • ongeveer 5 weken geen brow makeup nodig
  • Kleurt haartjes en huid waardoor je wenkbrauwen er altijd goed uit zien
  • Vult open gaatjes in de wenkbrauwen op

Wat zijn Henna brows?

Henna brows is een natuurlijk product waarbij je de wenkbrauwen verft , je verft niet alleen de haartjes zoals bij een browtint maar ook de huid.

Kan een henna behandeling met blond haar?

Henna brows zijn mogelijk bij alle haarkleuren, wij gebruiken verschillende tinten henna zodat jou haarkleur er altijd tussen zit.

Hoelang blijft henna zitten?

Henna blijft tot ongeveer 2 weken op de huid en 5/6 weken op de haartjes.

Dit verschilt per persoon, bij een vette huid kan het sneller vervagen of bij weinig wenkbrauw haartjes.

Hoeveel kost henna brows?

Henna brows kost bij ons 35 euro

Kan henna brows bij een donkere huid?

Ja, henna brows kunnen bij iedere huidskleur

Over ons

Brows by Jess is gevestigd aan de Sterkenburg in Eindhoven. Brows by Jess is de Browbar voor klanten uit Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Son, Helmond, Veldhoven, Steensel, Eersel, Valkenswaard, Weert,Heeze, Waalre en Aalst.

Info

Wenkbrauwen Salon Eindhoven en Helmond

In de Browbar van Jess in Eindhoven kun je terecht voor diverse behandelingen voor jouw wenkbrauwen. Voor het accentueren en creëren van de meest strakke wenkbrauwen tot het optimaal liften voor de stralende blik in jouw ogen. Jess werkt uitsluitend met hoogwaardige, effectieve producten. Brows by Jess is een van de mooiste browstudio’s van Eindhoven.

Wenkbrauw behandeling Eindhoven en Helmond

Een professionele wenkbrauwen behandeling biedt meer voordelen dan je denkt. Goed gevormde en netjes onderhouden wenkbrauwen geven je direct een verzorgde uitstraling. Met de nadruk op goed gevormd; iets waar we bij Brows by Jess veel waarde aan hechten. Voordat we beginnen met je wenkbrauw behandeling kijken we daarom eerst naar je gezichtsvorm. We meten je wenkbrauwen precies uit, zodat je brows perfect bij je gezicht passen. Hierbij maken we gebruik van de BrowMapping methode.

Duur wenkbrauw behandeling

De duur van de wenkbrauwen behandeling verschilt per type behandeling. We werken snel en nauwkeurig, maar de henna verf van onze Henna Brows behandeling laten we bijvoorbeeld langer intrekken dan de wenkbrauwverf die we gebruiken voor de Natural Brows. De verf voor Henna Brows blijft bovendien extra lang op je huid zitten na de behandeling. Om die perfect aan te brengen zorgen we ervoor dat we je wenkbrauwen eerst zorgvuldig uitmeten. Zo zorgen we ervoor dat jij na een wenkbrauwen behandeling altijd met de perfecte brows de deur uitloopt. De wenkbrauw behandeling voor Henna Brows duurt 45 minuten. Voor Natural Brows duurt de wenkbrauwen behandeling 30 minuten.

Brow Lamination Eindhoven en Helmond

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief.

Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel erg weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

Henna Brows Eindhoven en Helmond

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor henna brows.

De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken (net zo lang totdat het haartje uitvalt). In onze brow bar gebruiken we diverse hennakleuren, en combinaties daarvan. Henna kan door middel van diverse technieken worden aangebracht, afhankelijk van het gewenste resultaat (bijvoorbeeld de ombré techniek).

Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen. Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. Henna kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up (PMU) en microblading.

Vitamin Brows

Bij onze browstudio in Eindhoven: Brows by Jess bieden we nu ook Vitamin Brows aan. Deze behandeling is ideaal voor mannen en vrouwen die verminderde haargroei hebben in de wenkbrauwen en/of kale plekjes hebben. Dit kan komen door bijvoorbeeld verkeerd epileren, ziekte, te vaak verven of permanente make up.